Idag har jag börjat smyga igång med träningen

Idag har jag varit på gymmet efter 1,5 veckas vila. Jag tog det riktigt lugnt. Jag cyklade 20 min, sedan körde jag lite styrka för framsida lår och biceps. Även balansövningar och mycket stretching. Får smyga igång med träningen och inte ha så bråttom med att komma igång igen. Så allt håller sig på platts :) /lowa
 
 

 
 
 

Ja tack!

 nelly.com

En vecka har gått

Nu har det gått en vecka sedan jag var och la till ryggen. Idag var jag där igen och det verkade vara betydligt bättre idag än sist. Men jag får ta det piano några dagar till. Jag har inte rört mig många knop dessa dager som gått. Nån enstaka promenad men annars har jag bara lyssnat på kroppen och vilat. På kvällarna är jag alltid uttråkad och har alldeles för mycket energi. Det suger verkligen att inte få röra på sig. Dessutom har jag en dålig vana. När jag inte rör på mig får jag tråkigt och då äter jag, i princip allt. Jag småäter hela tiden för att ha något att göra. Helst fel saker också... Jag får verkligen inte koll på kosten när jag är så här rastlös och det är verkligen en negativ egenskap jag har! Jag längtar tills allt blir som vanligt igen, när jag kan träna och äta bra. För bara jag tränar så käkar jag bra mat. Men det är bara att vänta ut veckan, sen då jävlar.


think about this quote ;)
Något jag verkligen borde bli bättre på, självkontroll!!!
 

Kul med färg!

Något som står på årets önskelista till jul är roliga och färgglada träningskläder. Svart är bekvämt. Men samtidigt är svart en väldigt tråkig färg + att det är roligt att sticka ut. Färgstark = mer energi. Typ så tänker jag. Håller ni med? 

Ny vecka nya pass!

Eftersom jag knappt rörde mig förra veckan så blev det många sett på gymmet. Dock inte så många olika övningar...

Den här veckan så ska jag köra tungt och försöka köra 5-6 sett istället för tre som jag normalt brukar köra!

Dagens pass bestod av:
Bröst/triceps
Bänkpress: uppvärmning 60,80 kg 
1x5 100 kg
3x5 110 kg
1x3 115 kg

Liggande bröstflyes
5x10 21 kgs hantlar

Liggande Scullcrushers: 5x8 + 5x8 tricepspressar 40 kg

Dips: 4x13

Kör hårt!//Jens 

Tur i oturen..?

Idag har jag varit på besök hos kiropraktorn och lagt till alla möjliga kotor i nacke/rygg, käken, bäckenet, fötterna mm. Har haft under en jävligt lång period problem med låsningar i bröstryggen. Har haft verkar, svårt att andas, hjärtrusningar mm. Har även fixat spänningar som orsakar yrsel och huvudvärk, även magverk (tydligen finns det spänningar för det oxå). Så nu ska väl min EXTREMT dåliga kropp gå mot bättringsvägen. Är så glad att jag tog tummer ur och bokade en tid. Att ständigt ha problem med hjärtat, andningen, huvudverk, magverk osv tär på kroppen. 
 
Så nu är det vila som gäller. Jag har fått träningsförbud tills på tisdag, då ska jag dit igen. Har även fått en salva och köpt medicin. Pga att jag gått runt så länge med sne rygg så har jag fått inflammation på två ställen, i ländryggen och i nacken. Så en veckas vila från träning, kanske mer hoppas inte, och tre veckor ska jag äta antiinflammatoriskt. Så får vi se om min skruttkropp kan bli sarkare och hålla allt på plats. För när man tränar med sne kropp redan från början blir det nästan bara värre när kroppen blir starkare. Då sliter det mer, man kanske har svårt att slappna av till slut. Så det är alltid bra, att gå ganska regelbundet, och kolla så att man inte har några kotor fel eller onödigt spända muskler! Men jag är glad att det inte var värre än vad det var. Tänk om jag hade skitit i det ännu längre kanske det hade slutat med diskbråck...
 
Välkommnar detta 3 veckor framöver + rehab övningar & massage.Träningsuppdatering

Hallå! I söndags var jag på spinning, som vanligt. Igår drog jag på gymmet för ett axel/armpass. Har sjukt mycket träningsverk idag. Om någon timme kommer Jens hem och då ska vi träna tillsammans. Innan dess ska jag he mig ut på en promenad i ishalkan! 
Bra spellista för 30 min Cardio!

Sub Focus – Endorphins
BlasterJaxx – Faith - Radio Edit
Iggy Azalea – Change Your Life - Wideboys Remix
Thomas Mengel – Another Day - Radio Edit
Dvbbs – Tsunami
EDX – Blessed - Radio Edit
Rihanna – What Now - R3hab Edit
 
Speltid 29,5 min
 
.

Make your dreams reality

motivation | via Tumblr

Sliten torsdag

Fuckin exhausted är bra ord på hur jag känner mig. Tabatan har satt sina spår... Efter 10 timmars jobb + träning slänger jag in handduken och ser fram emot vilodag/dagar framför mig. På söndag ska jag iallafall igång igen. Nu sleepmode.

Onsdagen pass

Dagens träning har bestått av ett benpass på dagen. For tillsammans med Jennifer och Johanna och vi köttade på rejält! Och nu på kvällen har jag varit på tabata, för första gången, med ett gäng vänner. Kan bara säga att jag är helt slut. Alltså, såhär trött i kroppen har jag inte varit sedan jag sprang en mil. Tabata var väldigt påfrestande, med kul. Det här var inte sista gången.


Winners and losers

Untitled
Inspiration. | Getfit @ Spotlife
Fitness  Motivation | via Tumblr

Abs and lower back

Jävlar viken dag! Drog på gymmet vid 2 och började med att värma upp på cykeln. Men fastande i ett program på tv så det blev en halvtimme på cykeln. Oops... Sedan körde jag mage/ländrygg i 45 min. Hade sinnessjukt dålig kontakt i magen i alla övningar. Men i ryggen brände det som fan. Tror jag är sjukt mycket starkare i magen hehe...

På kvällskvisten har jag varit på airomix. Jag som sa att det inte var min grej... Men jag har faktiskt tänkt över det och det är faktiskt ganska kul ändå. En timme går fort som jag säger så! Sen är det väldigt varierad träning. Svetten flödade och jag vad dödligt trött efteråt. 

Imorgon blir det core och tabata. Tänker vara full i fan och köra ett benpass innan core. Jag är dum som ska göra det, kroppen behöver vila. Men det blir jobbhelg och förmodligen lite träning. Får vila då. 


Be proud but never satisfied

Armarna växer sakta och magrutorn börjar komma fram. Min utveckling går väldigt sakta med det går framåt. Bli aldrig riktigt nöjd och blicka alltid framåt :)! 


Söndag och måndag

Igår (söndag) gick jag en pw på dagen och gick på ett spinningpass på kvällen. Skönt att hålla igång på helgerna. Latsidan brukar slå till just på helgerna. Men man förtjänar vilodagar oxå! 

Idag steg jag upp tidigt. Åt bra med frukost och drog på gymmet för ett biceps/bröstpass. Och jag säger då det jag har aldrig tidigare kört ett sådant bra och hårt bröst/biceps pass! Hela dagen har jag varit slut. T o m nu när jag bäddade upp sängen för att sova så kände jag av mjölksyra... Kommer nog att ha träningsvärk från helvetet imorgon...! 

Just ja! Nu på kvällskvisten var jag ute och sprang i 30 min. Mest för att springa ur träningsvärken ur benen, men även för kondition/cardio. Tränar det alldeles för sällan... 

Imorgon väntar mage/rygg och ett cardiopass :) 
Det finns inga genvägarAktiv fredag

Idag har jag tillbringat 1,5 timme på gymmet. Körde ett rump/benpass på ca timmen sedan var jag med på core combo. Detta kommer att känna imorgon, börjar redan få träningsverk. Nu ska jag sova och ladda upp för en heldag med jobb. Imorgon blir det förmodligen vilodag:) 

Chokladproteinplättar och vaniljkesella

Detta blev dagens frukost. Hittade även på detta recept och det blev hur goda som helst! 

Massor med frukost = bra start på dagen! Kommer att känna bra med energi hela dagen. 
-Dålig variation på mina pass hehe...

Ikväll stod core igen på schemat. Och tro det eller ej imorgon blir det oxå core, haha! Men det är core combo, vilket jag personligen tycker är roligare. Före det ska jag fara tidigare till gymmet och köra ett benpass. Så ser morgondagens träning ut! 

Nu ska jag äta hallon och vaniljkesella (älska socker) och bara ta det lungt i soffan. 
Taggad haha


Onsdagsträning

Hallå! Idag har jag tränat tillsammans med Jennifer och Frida. Vi skulle på core, men jag och Jennifer kom 40 min för tidigt, så vi hann köra ett armpass innan.  Det här körde jag:
 
Uppvärmning crosstrainer
 
pushdowns Cables
4x8 25kg
 
Latsdrag framför huvud
3x8 30kg
 
Rodd
4x10 45kg
 
Hantellyft sida
3x10 3kg
 
Axelpress 
3x8 7 kg
 
Bicepcurls Cables
3x8 25kg
 
Och på detta som sagt ett corepass. Sista övningarna, plankan mm, så skakade mina armar rejält. Jag är helt slut, svag som jag är!
 

Testat något nytt


Ikväll har jag testat något nytt, Airomix.(?). Jag och mamma blev lite nyfikna på vad det var, och för er som inte vet är det blandad träning. Mycket kondition och även styrka. Väldigt mycket dans/steg. En väldig blandning helt enkelt! Jag gillade inte dansbiten, men jag gillar inte att dansa. Kanske inget pass jag kommer att gå på igen, men man vet aldrig. Det var iallafall riktigt jobbigt! 

Söndag och måndag

Hallå! Här ekar det tomt. Det brukar bli dåligt med träning på helgerna tråkigt nog. Men igår var jag på spinning. Det var riktigt skönt att avsluta helgen med ett svettigt spinningpass. Många ogillar spinning för man får ont i röven, det är drykt osv. Men jag tycker att det är ganska kul faktiskt!

Idag innan middagen har jag varit på gymmet tillsammans med Jennifer och vi har tränat lite av varje såsom ben, mage, rygg och lite armar. Det var riktigt skönt! Vi bokade även in lite pass till veckan, känns riktigt bra med planering! 

What Motivates You Most