Frukost

Surdegsbröd med sallad ost och skinka & citronvatten till det.


Tungt.

Idag gick det tungt. Har druckit lite vatten, ätit dåligt, sovit lite och jobbat hela dagen. Men det var hur skönt som helst ute i spåret. Jag är glad att jag for till kvarnis idag igen.


Time to run


Fin vältränad kropp

Sjukt snygga kroppar. Någon mer än jag som blir motiverad?


Tisdag

Hallå! Igår for jag och Jens på gymmet här i burträsk och tränade. Det blev 40 min för mig i gymmet och 30 min i bassängen (simmade).

Idag jobbade jag till 8 sen drog jag ut i kvarnbärget och sprang både i spår och efter det intervaller i familjebacken. Fet var svettigt kan jag lova! På vägen hem testade jag nya utegymmet på ip. Det vr helt okej ändå!


Bevis på att kondition är en färskvara

Va ut och sprang för en liten stund sen. Det gick äckligt tungt men får skylla mig själv när jag inte har rört mig på över en vecka... Känner mig så jävla "fet" nu efter midsommar då man har käkat och druckit helt fel grejer. Men att vara ute en gång känner jag ingen skillnad. Känner mig fortfarande äcklig haha. Om en vecka kanske det känns bättre :)


Cyklade lite igår kväll

Igår kväll blev jag jätte rastlös och drog ut med cykeln en sväng. Jag höll ändå ganska bra tempo hela tiden. Snitta ändå 20,7 km/h och för att cykla med en gammal damcykel är det nog ganska bra. Det känns då i benen idag. Jag cyklade inte 15 km/h jag hade stannat upp för att stänga av runkeeper och då hade mätaren börjat varva ner! Som fortast cyklade jag 24 km/h och saktaste 18. Fattar inte varför jag babblar om det men... Ville bara säga det.


Cardio


Mellanmål

Kesella, hallon & blåbär


Runt sundet

Efter frukosten tog jag en promenad runt sundet. Det var riktigt skönt, det blåste lite med ändå ganska varmt! Nu är det jättekallt ute och det ser ut som att det ska börja regna. Få se om jag far ut och cyklar ikväll eller om mina benhinner tillåter intervaller i backe. Satt med ett typ ultraljud igår på benen, hoppas bara att jag slipper inflammation. Hade det väldigt ofta när jag tränade fotboll. Vill inte uppleva det igen.


Rumpövningar!

 
 
 
 
Rihanna har en jävligt snygg rumpa
 

Promenad

Efter middagen gick jag och mamma en PW på 4,5 km. Det blev en kortis för vi båda var slut efter dagen + jag har fått ont i benhinnerna. Men det var bättre än ingenting. Har även klippt gräset idag så nog har jag rört på mig! :)


Godis är gott, men detta kan vara värt att veta...


Det tog sin tid!

Till järvtjärn och tillbaka


Nu ska jag och farsans cykel ut en sväng

Gamcykeln går trökt och fint, rullar bra i backar dock haha!


Dagens

God kväll!
 
idag började jag med att äta en god frukost och sedan gick jag på en liten promenad innan lunch.
Sedan drack jag godaste smoothiesen ever. Fick en mixer i studentpresent så provade den. Blandade mjölk, jordgubbsproteinpulver och hallon, sjukt gott!
 
Efter middagen gav jag mig ut på den mest plågsammaste springturen någonsin i hela mitt liv. Nog vet jag att kondisen blir sämre när man inte rört sig på två veckor men nu kändes det som att jag både har rökt och inte rört mig på 20 år... Ögon svartande till ibland och benen kändes som spagetti. När jag kom hem fick jag sitta ner i typ 10 min för att återhämta mig.
Imorgon blir det någon annan form av träning, funderar på cykling och styrketräning. det är viktigt att variera träningen och sen efter dagens runda vill jag fan inte springa imorgon haha. Fick lite skräckupplevelse... Får vila en dag! Nu är det snart läggdags och dags att tagga upp inför imorgon. Imorgon ska det ges mer än idag!
I love life and life loves me | via Tumblr
 

Hahaha jag dör det här är så jag!


Det här satt bra!

Detta känns så otroligt bra just nu! Nu blir det en dusch och kvällsfika & tagga upp för morgondagens träning!


Back on track

Hallå där!!!
Två veckor har det nu gått. Två veckor av dålig mat, fest och annat skit. På två veckor har jag inte rört mig en jävla millimeter och jag känner mig som en tjockis. Jag har längtar efter att få börja om med träningen och det börjar idag just nu. I sommar blir det att verkligen känna att jag har kontroll över mig själv! Är supertaggad!! /Lowa


-


What Motivates You Most