Måndag=bröst

Hej! Ny vecka och nya möjligheter! Dagen började segt, men tog mig ned till stan kring halv sju för att köra ett ganska hårt bröst pass! Körde fyra bröstövningar!

Ha det gott!//Jens


Anledningar till varför man borde träna!


Cirkeltränings övningar!


Mums!!

Att komma hem till detta! Flygande Jacob och massa grönt och fetaost! ❤

 


Nytt personbästa i kondition

Wiihoo slog nytt personbästa idag! 5 km på löpband under halvtimmen, 28,5 min för att vara exakt. Fyfan vad jag är nöjd med mig själv!

Dock hade jag bara en timme på mig att träna idag så det blev ett kortare styrkepass för rumpan och magen, mest mage. Ser fram emot morgondagens träning!


Ny vecka imorgon, nya tag!


Ett riktigt gött pass!


Din egen hjälte


Frukost

Detta är min frukost idag. Finn chrisp, hallon smoothie, juice och så försöker jag mig på att lära mig äta yoghurt. Går dåligt. Det smakar rävgift! Men öva kan man alltid göra!


Kom med posten idag!

Har beställt nytt proteinpulver och testade denna gång female protein. Det är tjockare ganska lik en smoothie och sjukt god! Det är bitar av riktiga hallon i! Mums!:D Det blev även en burk med kromtabletter. Det är bra för sötsug och ämnesomsättningen. Det är väldigt vanligt att just kvinnor har brist på krom. Ska bli spännande och se hur dessa funkar!


Dagens runda!


Gårdagens

Hallå! Det blev inget bloggande igår för det blev så sent när vi kom hem och jag hade läxor. Men jag sprang 4 km på löpband och sedan blev det hela nedre delen av kroppen som fick sig en bra omgång. Har träningsverk i rumpan idag! Jens får väl blogga om det han gjorde på gymmet senare!
 
Nu ska jag ta och byta om och sedan he mig ut på en springrunda i det fina vädret. Det får bli dagens träning. Imorgon blir det gymmet efter skolan. Längtar! /Lowa
 

Kvällsfika

Blåbär med en liten klick honung och ett glas med proteinshake :)

Jag blir så ledsen när det går dåligt

 
Hejsan!
 
Stressigt just nu med plugg och annat skit har knappt varvat ner från då jag var på gymmet. Går på  högvarv!
 
Dagens pass blev 3 km på löpbandet 17min, måste få upp flåset har sjukt dåligt kondition. Sen blev det axlar/armar. Dock gick det sjukt segt idag också. Jag har sovit och ätit dåligt på senaste tiden sen är jag så stressad  över skolan så jag har jättedåligt med energi i kroppen. Jag blir så ledsen :(
Ni ser hur viktigt det är med bra mat och mycket sömn. Följden blir en dålig dag på gymmet och vem fan vill ha en dålig dag på gymmet?
 
Ska göra mig ett nyttigt kvällsfika, fortsätta plugga och sedan lägga mig i tid och sova ordentligt i natt! Imorgon blir det träning igen och då vill jag kunna prestera bra! /Lowa
 

Måndagens pass!

Hej alla där ute i cyberrymden! Igår fungerade inte blogg appen men nu gör det lyckligtvis det så då är det bara jag knappar in mitt bröst och tricepspass!

Bröst: bänkpress - uppvärmning 20,50,70
2x8 80 kg, 3x8 90 kg, 1x8 100 kg, 2x5 100 kg.

•Hantelflyes - 3x8 16 kg, 3x10 21 kg, 2x7 23,5 kg.

•Flyes cables - 3x8 40 kg

•Övre bröst cables 3x10 20 kg

•Triceps - skullcrushers 3x12 32 kg, 2x7 42 kg

•Push downs - 3x10 40 kg

•Triceps press med hantel 3x6 13,5 kg (per arm)

Ska senare köra ett rygg och bicepspass hemma eftersom jag orkar inte dra till stan! Ha de bra!//Jens


stop when ur done!

63503_447755795316631_1446932976_n_large

Ska jag göra det fast ingen verkar tro mig

God kvällens!
Blogg.se appen funkar tydligen inte (?) så nu får jag blogga från datorn, som jag inte gjort för övrigt på aslänge. Varken på den här bloggen eller min privata...
 
I morse var min första lektion på 2,5 timmar inställd så då drog jag på gymmet och sprang 3 km och sedan körde jag ben och rumpa. Hade ätit en jättedålig frukost så jag hade inte så mycket energi i kroppen, men vek inte ner mig för det! Benen har känts grymt stumma hela dagen och nu känner jag vilken jävla träningsvärk jag kommer att få gå runt med imorgon. Härlig känsla!
539742_448831088542435_275618423_n_large
 
Large

Just do it!!


Sent inlägg

Sent inlägg en fredagkväll = ingen som läser. Men jag ska blogga om dagens träning i alla fall.

Idag på håltimmen gick jag ner till gymmet och tränade kondition, axlar, biceps och triceps. Det blev ett kort pass på 45 min men det var effektivt och jag känner redan av det i kroppen.

Imorgon blir det kanske vilodag. Har tränat måndag-fredag denna vecka så kan behöva vila. Tränar man för mycket och/eller för hårt då kroppen inte är van kan man riskera saker eller inflammation i kroppen då den aldrig får vila. Något att tänka på!


-


Torsdag fast fredag

Tja!

Tränade igår men orkade inte skriva pga AIK matchen. ;)

Gårdagens pass: axlar,biceps

Axlar: axelpress med hantlar 3x8 28,5 kg
Axelpress med stång 2x10 40 kg, 2x9 50 kg

Biceps: biceps curl med z-stång 2x10 32 kg, 2x7 42 kg
Fokuserad hantelcurl 3x8 (per arm) 13,5 kg

Mage: magmaskin 3x20 40 kg

Hade kung!//Jens


Morgonträning

Goddag! I morse steg jag upp tidigt och for på gymmet. Torsdagar är bra dagar för att träna på morgonen för jag har sovmorgon. Idag blev det rumpa/ben/mage.

Det är riktigt skönt att träna på morgonen för man kommer igång bättre och blir piggare på dagen, det är lite folk på gymmet och ikväll är det ju hockey så att göra bort träningen på morgonen är riktigt effektivt.


Legs


Frukost idag

Hallonkesella, blåbär, finn chrisp och juice!


Tisdag bröst/triceps

God kväll!

Dagens pass körde jag med min goda vän Viktor! Grymt kul och motiverande att ha någon som peppa en!

Dagens pass ser ut så här...

Bröst/triceps

•Bänkpress: uppvärmning 50,70,80 kg

3x90 kg, 2x6 100 kg, 1x3 110 kg

•Liggande flyes på bänk : 3x10 21,5 kg

•Stående flyes med cables: 3x10 40 kg

•Stående flyes med cables (övre bröst) 2x15 20 kg

Triceps:
•Push downs: 3x12 35 kg

•Skullcrushers: 2x8 32 kg

Ha det bra!/Jens


Dreambody


Träna träna

Idag slutade jag kl 11 och då pallrade jag ner till stan mot gymmet i det vackra vädret! Var på gymmet i 1,5 timme och det var lugnt som i skogen. Det var jag och några grabbar, hur skönt som helst. Jämfört med djungeln som var igår...


Max test på bänkpress!

Tja!

Var nyss nere i källaren och testa att maxa i bänkpress! Efter uppvärmningen körde jag:

1x3 110 kg
1x1 120
1x1 125 kg
(0,5x1 130 kg)

Sedan gick jag på 130 kg men kunde inte riktigt pressa upp den. Kunde endast ca hälften sedan tog det stop i några sekunder (är ändå rätt imponerad att jag kunde hålla uppe den i 3-4 sekunder tills kroppen sa ifrån) Men jag tror att om jag hade tagit lite lugnare på de lägre vikterna så hade jag tagit 130 kg!
Men jag tror absolut att innan den här månaden är slut så har jag tagit 130 kg. Kanske tom 132,5!

Imorgon blir det bröst och triceps trots jag körde det här ikväll! Absolut inga problem!

Ha det gott!/Jens


Dagens träning

Idag blev det kondition och benträning. Det var så sjukt mycket folk på gymmet idag så det blev ett litet segt pass när man fick vänta på sin tur. Men man kan alltid göra någon annan övning medans man väntar! :)

Bjuppar på mig själv i underkläder. Kulmagen och låren skall bort!


Träning idag


Ät bra, träna 3-4 ggr/vecka, försök sova 8 timmar/natt och drick minst 2L vatten


Torsdag kväll

Tja!

Var nyss nere i källaren och körde ett litet axel och nacke pass på ca 30 min.
Det här körde jag:

Axlar:
Axelpress bakom nacke (stång) 2x10 40 kg, 2x10 50 kg

Nacke:
Shrugs (stång) 4x10 70 kg

Mage:
Situps 3x20

Varje pass behöver inte vara så sjukt tunga. Huvudsaken är att tekniken och densiteten i övningarna är bra!


Morgonträning

Steg upp halv 6 i morse och for och tränare halv 8 till halv 9. Idag blev det ben och rumpistumpen som fick lida. Kan knappt gå nu. Tur att det finns lokabussar så man slapp gå till skolan! Hade väldigt fagra kläder idag, grå underställströja. Jävligt skönt med långärmat men nackdel att den var grå. Eller egentligen, vem bryr sig haha? Svettades som fan haha!


Dagens frulle

Börjar bli ganska enformigt att käka kesella varje morgon (okej två mornar i rad) men det är så sjukt gott och det är en ganska bra start på dagen. Jag håller mig då mätt länge på det + bär (och en eller två mackor)!


20% träning 80% mat

Jag skulle kunna lägga upp 20 bilder till på mat osv för det är så fruktansvärt (!) viktigt när man tränar, och då snackar vi st äta rätt och bra mat!

Den som tränar ska aldrig gå hungrig! Egentligen ska igen gå hungrig för gör man det för länge och för ofta så tar kroppen från sina reserver inklusive musklerna. Att inte äta är vansinne. Man förstör så mycket mer än bara matvarorna, man förstör hela kroppen inifrån och ut. Cellerna får inte näring och orkar inte föröka sig. Hjärnan får ingen näring eller energi och man blir trött och hängig. Jag skulle som sagt kunna skriva ett jättelångt inlägg om det här. Ska baske mig göra det någon dag!
Men som sagt, det är jätteviktigt att äta. Man blir inte fet av att äta vanlig mat om man äter rätt. Tvärt om! / lowa

https://cdn3.cdnme.se/4104139/7-3/pic_5165c91cddf2b36f9c1ec333.jpg" class="image">


Tunga ben

Tja!

Idag stod ben på schemat (Yippie) och jag tycker att jag körde rätt bra! Hade bra effektivitet i passet och det är så man måste göra för att utvecklas bäst! Man kan inte vila hur länge som helst för då blir man kall.

Sen vill man kanske inte vara på gymmet så länge. Jag tycker att om man är effektiv så ska man vara klar inom 1-1,5 timme.

Dagens pass:
Uppvärmning: gång i 15 min

Ben
Knäböj: 2x8 110 kg, 2x8 130 kg, 1x8 140 kg
Benspark: 3x8 80 kg
Bencurl: 3x8 70 kg
Vadmaskin: 3x12 40 kg

Mage: magmaskin 2x20 40 kg

Kommer inte kunna gå imorgon men det får bli belöningen! ;)

Ha det gott!/Jens


Tisdag - rygg och biceps

Tjaaaa!

Klockan är 21.08 när jag just nu sitter i soffan och skriver. Tidigare idag (ca 12.30) körde jag och lowa rygg och biceps som idag stod på schemat. Måste säga att det var ett rätt gött pass!

Dagens pass: uppvärmning - rodd (fläkt)
Rodd (vikter) 4x10 - 89 kg
Latsdrag 3x10 - 68 kg
Lägre rygg (maskin) 3x15 - 68 kg

Scottcurls 3x8 - 32 kg
3x5 - 42 kg
Koncentrations hantelcurl 3x8 (per arm) 13,5 kg, 3x8 11 kg
Cablecurl 3x6 - 50 kg

Mage: lutande bänk 2x20

Hade gött och kör hårt!/Jens
Dålig träning

Idag på gymmet var jag sjukt seg. Hela kroppen var som spagetti och jag var trött och kände ingen motivation. Har en liten bacill i kroppen som vägrar ge sig... Det blev 3 km jogg + rygg och biceps men Jens får fan blogga om dagens pass för han gjorde mer än jag. Fick jävligt dåligt samvete dock när jag kom hem så efter middagen for jag ut och sprang igen 20 min. Det var ändå så fint väder!

Nu blir det kvällsfika. Finn chrisp med ost, bär och kesella och vatten med citron i :)


Frukost

Dagens frukost blev fiberflingor med kiwi och mjölk, två finn chrisp mackor med bara smör på (gillar inte pålägg på dom) och en kopp varmt citronvatten med honung i. Varför så mycket c-vitaminer är för jag har blivit sjuk ännu en gång. Det är 7e gången för i vinter... Men ska ändå träna idag!


Bröst och triceps, typiskt måndagar!

För de flesta som håller igång med styrketräning börjar oftast veckan med bröst och någon annan muskelgrupp.

Själv kör jag alltid bröst och triceps och det är faktiskt de roligaste muskelgrupperna enligt mig! Men alla muskler är inte så roliga som bröst och armar!

Ben och mage är muskler som många tycker är tråkiga att jobba med och jag håller med att det kanske inte är så roligt att utföra dessa men jag tycker att denna "orka" känsla försvinner under själva övningen.

Man behöver inte älska allt på gymmet men jag tycker att man ändå ska göra allt! Varför?
-jo för att allt som är jobbigt är bra för kroppen! Är man stark i ben och bål ska man absolut inte sluta med det men man kan köra mindre på det och satsa på att köra mer på det man är svag på!

Då var det sagt! Dagens pass lyder:

Uppvärmning: bröstpress 50-70 kg 3x8
Bänkpress 3x8 80 kg, 3x8 90 kg
Lutande bänk 3x8 60 kg
Flyes 3x8 18,5 kg

Triceps:
Pushdowns 3x10 35 kg

Mage:
Situpsbänk 3x20

Ha det gott!/Jens


Träna med en vän!

Tja!
Lat som jag var så uppdaterade jag inte efter träningen. Men världen gick ju inte under för det?

Igår tränade jag axlar,biceps och mage med min gamla vän Simon! Passet blev rätt lugnt men tagget fanns ändå där för allt pepp man får när man tränar med någon!

Mitt enda tips till er som ska eller vill träna med någon är att dra ned på snacket för annars blir det mer tivoli än ett gym! Man är på gymmet längre än vad man hade tänkt sig och man tappar fokus Och det vill man ju inte?

Igår körde vi: axlar
Axelpress med hantlar 3x10 28,5 kg
Militärpress 4x10 40 kg

Biceps:
Scottcurls 3x10 32 kg
Fokuserad hantelcurl 3x8 (per arm) 13,5 kg
Magmaskin 2x20 50 kg
Lutande situpsbänk 2x20

Ha det gott!/Jens


Ta hand om din kropp


Snygg tjej


Fredag

Idag har jag varit och tränat på burträsk badhus med Timothy. Jag sprang 3 km sedan styrketräning i 30 min. Efter det simmade vi 12x3 längder. Sist av allt försökte jag mig på klätterväggen men var för svag haha. Det var ett riktigt härligt träningspass! Sen knäppte jag en bild på kaggen min. Jag tycker att jag gör framsteg med träningen. Det börjar synas lite:D


Torsdag

Tja!
Det var ungefär en vecka sedan jag styrketränade och det kändes! Kände mig svag och fet men enligt mig så får man känna sig så några dagar! Men inte mer än så ;)!

Dagens pass: bröst och triceps
Bänkpress 2x8 80 kg
2x8 90 kg
Lutande bänk
3x10 60 kg
Bröstmaskin
4x10 50 kg
Flyes
3x10 16 kg

Triceps:
Skullcrushers
3x10 32 kg
Pushdowns
3x10 34 kg
Ha det gott!/Jens


Lat.... Inte bra!

Under lovet ligger jag på slösidan. Inte bra... Idag blev det en powerwalk på 40 min och magträning i 20 min. Slänger in en liten peppande text såhär på kvällskvisten! /lowa


Dagens inspo


Get a toned body


Say YES to the body you always wanted


Fortsätt kämpa


What Motivates You Most